Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И политици били клиенти на луксозния бардак от миски

Има политици, за които знаем, че са ползвали услугите на „моделките“ – проститутки, заяви Цветан Цветанов в предаване по Нова телевизия. Той, естествено, не спомена имената им. Антон Петров – Хамстера бе обвинен, че е ръководил група, която склонявала известни красавици към проституция.

Изплуваха имената на много известни модели. Задържан бе и съдружникът му Мирослав Йончев, работещ в модна агенция „Май Елджънси“. Цветанов призна още, че има информация, че работещите момичета са правели записи на клиентите си и след това са ги изнудвали с тях. Всяко момиче си имало тарифа в специален ценоразпис и „работно място“. А някои от тях и различни СРС-та. Не е ясно информацията за развратните политици само в агенцията ли е оставала, момичетата правили ли са си копия и как е протичало евентуалното изнудване. Записите може да са се пазели за „черни дни“, а може да са влизали в действие веднага.

Това било схема, която се ползвала за шантажиране, уверен е Цветанов. Чрез нея се влияело на видни политици /и преди, и сега/, да лобират за различни интереси в парламента и министерствата. Схемата работела от 20 години. В момента миските се топят една друга и се заканват, че ще се съдят и дори ще съдят прокуратурата. Обикновените българи обаче, които нямат достъп до елитните им тела и съответно никой не разполага с компромати срещу тях, не без основание питат къде са сега записите и каква ще бъде съдбата им. Едно е да кажеш, че има такива записи, друго е да ги притежаваш.

Ако прокуратурата ги е иззела, щеше да изтече информация в медиите. Ако ги е иззела полицията, те са в ръцете на самия Цветанов. Ако все още си стоят на скрито място пък, значи шантажът продължава. Той би могъл да продължава и при първите два варианта. Българите в интернет настояват щом е излязъл списъкът с моделките-проститутки, да излезе и този с вип клиентите им. Защото пак идват избори и ще ги спечели този, който държи скандалната информация.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *