Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И пловдивски общинар заловиха да играе във Facebook по време на заседание!

virtualna1Skandalno.net Общински съветник от местния парламент на Пловдив изхвръкна от комисия, защото беше заловен чрез „специални разузнавателни средства” /разбирайте телевизионна камера/ как страстно си прекопава виртуалната ферма по време на сесия.
Членът на „Атака” Димитър Керин вече бил много навътре в играта „Фармвил” и очевидно пристрастен към копането и доенето наужким. Копането на общинската градина /разбирайте – решаването на проблемите на града/ е къде къде по-скучно и досадно.
Керин стана за смях пред цяла България, която видя с очите си колко много и с какво е зает общинският съветник поvirtualna2 време на работа. Това му коства изхвърляне от състава на общинска комисия и съответно – намаляване на възнаграждението. Но той ще продължи да си бъде съветник до следващите местни избори.
Атакистът Керин обаче не е никакво изключение в пловдивския парламент. Представители на силните на деня от ГЕРБ също си падат много по виртуалното фермерство. През март тази година други няколко съветници бяха хванати в крачка да „работят” усърдно вместо по народните дела, по фермата си в интернета. И то – когато се дебатираше и приемаше най-важният за развитието на града документ – бюджетът на Пловдив. Димитър Керин и тогава беше в дискредитираната групичка.
Ей такива хора ни управляват – безотговорни и нехайни. На сесиите те се събуждат и стават много активни само когато се прокарва решение, засягащо личния им интерес. Или пък интереса, за който им плащат, за да лобират.

Община Пловдив

Община Пловдив

Вярно е, че тези сесии често се превръщат в изтощителна и безплодна говорилня. Както е вярно също така, че от избраниците зависи това да не става.
Лошото е, че работата като фигуранти в общинските съвети не е патент само на Пловдив. Вижте какво става в националния парламент, вижте как депутатите не ходят на работа. И как без да се свенят защитават интересите на акулите в тази държава, не и на народа.
А как само се натискат да влязат във властта. Може би тъкмо поради горните причини – малко са работните места, където в най-активното време можеш да си играеш в нета. Но има и друга причина така неистово да се стремят към властта – от нея в България се забогатява много, чувствително. При това, както си стоиш и както си играеш на виртуален Фейсбук-фермер!- skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *