И Никол Станкулова притури силикон в деколтето си

0

Никол - силиконВ “Денсинг старс“, където се очакваше Никол Станкулова да се появява като трета водеща, но й дадоха роля да интервюира предварително подготвени хора в публиката, тя излезе, готова за церемоните за Оскар.

Извън пищната рокля, която се влачеше като шлейф след нея, се оказа, че се е сдобила с още пищни неща. Деколтето й беше дълбоко, но доста поналято. И тъй като видимо синоптичката не е напълняла, тайната на набъбналата пазва или е в сутиен с много подплънки, или в силикон.

Макар че доскоро отричаше да има нещо изкуствено по себе си, стари нейни снимки показват, че във ВИП Брадър устните й бяха претърпели доста подобрения и направени по-плътни и по-чувствени. Никол новиниТам обаче тя показваше един приятно закръглен, но не и набиващ се в очи бюст. При втората си сценична проява, макар и извън сцената, тя вече се сдоби с нови подобрения, които с охота показва на драгите зрители. Ако е сутиен, искаме марката, производителя и мястото, откъдето можем да си го купим, ревнаха във форумите плоскогръди девойки. Едва ли обаче има такъв сутиен, който може да доведе до този ефект, освен ако не е корсет, казаха познавачки. Но кой пък в наши дни ходи с корсет? Остава само вариантът силикон, но в умерени количества, за да не заприлича на Златка. Никол разговаря с хора от публиката доста неубедително, като даже стресна Рафи, който не знаеше, че ще бъде питан има ли фаворит. За сметка на това в мъжките очи изглеждаше достатъчно убедително, за да се запитат дали все още е с онова богатото гадже, или сърцето й е свободно и могат да се пробват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8MbTkDw-Mt4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *