И Ники Манолов влюбен в Мариана Попова

0

Напоследък името на шлагерната ни певица не слиза от страниците на медиите, но не с  някакви върховни музикални постижения, а по-скоро с креватни истории  или казано по-меко сърдечни. Тя била забелязана да се прегръща по столичните улици с певеца Ники Манолов, който пък е протеже на естрадната прима Лили Иванова.

Двамата се срещнали през лятото на промоция на на новия хит на Манолов «Това момче». Певицата била толкова развълнувана от песента, че се метнала на сцената и го целунала съвсем не колегиално. После се усамотили с «момчето» да си поговорят, навярно за музика.

Ники стана известен с участието си в «Мюзик айдъл», а Мариана пък е известна напоследък с прозвището -на всяко жури мерудия. Явно в момента тя разкрива любовите си една след друга, за да си създаде образа на фаталната жена, на която нито един мъж не може  да устои. Това ще подкрепи достоверността на разказа й във ВИП «Брадър» на любовница на експрезидента Георги Първанов. С този разказ самата тя признава, че иска да спечели голямата награда, тъй като смятала, че всички ще се разчувстват. Попова забравя дребната подробност, че има съпруг и дете, а когато се сети за нея обяснява, че съпругът й е либерален човек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AjlkuqUYpOw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *