И наградите на „Планета“ нагласени – печелят Коцето и Галена

0

galena1Драмите във фолка вече стигнаха до истерия. Ден преди големия концерт и раздаването на годишните отличия, всички са в истерия, а вече упорито лази слухът, че наградите са уговорени предварително и „отличниците“ си знаят какво ще получат.

След като Мария хвърли бомбата, че е дала пари на продуцентите си, за да бъде включена в надпреварата за най-добра певица на годината и с това просто смая публиката, още един слух разбуни духовете.

Този път става въпрос за самите победители. От пайнерската кухня долетя под сурдинка, че Галена и Коцето ще да грабнат призовете за най-добри изпълнители и самите те знаели това. И били безкрайно доволни. Техният продуцент решил, че няма да разреши по никой начин наградата да отиде при някой случаен и непродуциран от него изпълнител и категорично направил така, че двамата да останат като финалисти и да победят.

Става същото като в конкурсите за красота. Уж ще има конкурс, уж ще има честна надпревара, а накрая победителите лъсват седмица преди надпреварата да се е провела. Така преминаха точно два конкурса за миски, а сега се очаква същото да стане и за музикалните призове на „Пайнер“ . Ако на церемонията утре наистина се окаже, че Коцето и Галена са номер 1, това означава, че слуховете са верни, че всичко е нагласено, а публиката няма да гледа честна надпревара, а просто новите тоалети, бижута и прически на фолкаджийките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MfbqC27hT8I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *