Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И мулатката Мариана заряза Део – той бързо си намери нова

Лора и ДеоТочно когато всички медии бяха готови да признаят, че Део вече е станал сериозен мъж и той веднага побърза да опровергае това. Появи се снимка, на която той е с неизвестна дама, а тя си говори по телефона. Перхидролкото стои с напрегнато  изражение и се прави, че разговорът й никак не го интересува, но всъщност е наострил уши и се мръщи на това, което чува.

Дамата не е половинката му Мариана, не е бившата Елена, или още по-бившата Лора.  Това е друга жена и блондинът е уловен от папараци как се разхожда с нея из улиците, а после как тя дава обяснения на някого къде е и какво прави. А Део е сърдит и му иде да удуши този някой, който и да е той.

Мнението за жените на живота на Лео бързо се променя. Лора в началото беше единствената и незаменимата. След като осем години двамата се влачеха един с друг и бяха превърнали връзката си в навик, шоуменът изведнъж реши, че е отчаян от нея, нищо не ги свързва, тя не иска да приеме неговия нов природосъобразен начин на живот и отношенията им охладняха. Точно тогава на хоризонта се появи хубавата танцьорка Елена, в която блондинът се влюби до уши. Двамата изживяха три медени месеца и Елена му избяга, твърдейки, че е прекалено скучен, разликата в годините им е голяма и обичат различни забавления. Той телевизора, тя купоните.

Всъщност девойчето май не си каза всичко и предпочете да се изпари като дявол от тамян.  Део пък достигна дотам, че започна да сваля сервитьорки по заведенията. Точно така намери Мариана и също я обяви за жена на живота си. И по стар навик я представи на семейството си. Както преди това направи и с Елена. Явно семейството е свикнало да одобрява всяка кандидат-снаха с надеждата, че най-после синът им ще се задоми, но нищо такова не се получи.

Сега Лео уж е с мулатката, а се разхожда намръщен с друга. Дали пък и Мариана не е избягала от него, питат се част от почитателите му. Други пък твърдят, че шоуменът е фатално влюбен в Лора Караджова и не може да задържи нито една жена, защото непркъснато прави сравнения между нея и прдишната си. Лора пък му се пречкала във всички връзки и до такава стапен се натрапила край тях с Елена, че това била една от причините танцьорката да си тръгне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *