И Константин си купил шофьорската книжка

1
Константин

Фолк певецът Константин се превърна в истински пътен бандит и ежедневно нарушава закона за движение, хвалят го негови приятели. Благодарение на националната си известност и близки отношения с няколко големци от КАТ, изпълнителят може  да си развява байрака из Студентски град, без някой да му търси каквато и да е отговорност.

Според свидетели на разхайтеното му поведение, секс легендата на българския поп – фолк карал мощното си БМВ с над 100 километра в час по градските улици. На всичкото отгоре не слагал и предпазния колан, защото му било неудобно и изпитвал страхотен дискомфорт.

Константин

Според запознати със ситуацията, Коце си позволявал да се държи хулигански на пътя, заради близкото си приятелство с няколко от началниците на „Пътна полиция”. Това била причината редовите катаджии да не го закачат въпреки явните му нарушения и вместо да му натресат солени глоби, само приятелски да му помахват с ръка, когато прехвърчи покрай тях.

Разтревожени граждани разказват, че Константин имал още два тежки гряха на душата. Първият е, че шофьорската си книжка купил с протекцията на висш полицейски началник. Второто тежко провинение било, че певецът всяка вечер кара доста подпийнал, особено когато се прибира от заведението си в Студентски град.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Mzzs5EFEIaU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *