Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

И Капка изтрещя: Аз съм българската Жана д`Арк, а Волен е продажник!

Капка Георгиева (бивша Сидерова)

Често определяната като една от най – женствените и красиви дами в родната политика, Капка Георгиева (бивша Сидерова) тотално изтрещя и заяви в национален ефир, че вече я наричат българската Жана д`Арк. Според специалисти по история и политика това било вярно, но също така било истина, че заради слабостта си към дипломацията е заплашена да се превърне и в политически хермафродит.

Сравнението с Орлеанската девственица не било измислено от самата Капка споделя тя, докато я дават по телевизията. Това направили стотици верни привърженици от женски род, които изпращали многобройни писма до нея, за да я подкрепят в борбата за надмощие над неверника Волен. Също така не било вярно, че подобно на Жана д` Арк получава напътствия директно от архангел Михаил и света Екатерина Александрийска. Тя гледала прагматично на нещата и в това се състояло и най – голямото различие на нейната НДП с „Атака”, които повече вдигали пара, отколкото да свършат нещо смислено.

Капка и Димитър се надяват на самостоятелен пробив в политиката

„Ти са българската Жана д` Дарк ми казват привържениците в някои от писмата си. За мен това е много важно и голяма чест, а помежду другото, така назовават и Марин Льо Пен” – споделя развълнувано Капка и получава пожелания да оцелее в битката за власт. Доказва, че действително гледа трезво на нещата като споделя, че не изключва възможността все пак да изгори на някоя политическа клада.

Симпатичната дама разяснява, че в политиката понякога не е възможно да намериш правилния ход. Пример за това била караницата с „Атака”, от която първо се почувствала „омерзена”, а след това „предизвикана”. Когато се сдърпали с Волен окончателно, решила да покаже политическия си потенциал, който градила в продължение на повече от двадесет години.

„Волен изведнъж рязко смени поведението и ценностите си, а пред мен изведнъж се пръкна съвсем друг човек. Заграден с тъмни и невидими сили. В един момент политиците стигат до изкушението и ако нямат волята да прескочат трапа, постепенно се отдават на лошото. В дипломацията Дяволът е силен. Волен се превърна от интересна личност в „продажен” човек” – завършва Капка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=bg5FhaVZXCE

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за И Капка изтрещя: Аз съм българската Жана д`Арк, а Волен е продажник!

  1. ха-ха-ха-а-а-а-а! Отговор

    29.04.2012 в 20:47

    От климакса – в политиката!

  2. Диан Отговор

    30.04.2012 в 10:26

    Горката!Нашата „Жана д’Арк“ спешно трябва да се премести да живее в някоя психиатрия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *