И Ирина Флорин лъсна по цици на плажа

0
Ирина развя малки, но стегнати форми

Уж високо моралната певица не пропусна да покаже на фолк дивите, че това което правят те и тя го умее. Ирина Флорин повлияна от вълната Камелия и Софи Маринова, които си правят евтина реклама с телата си, побърза да покаже, че и изпълнителките от по – класния жанр не падат по –  долу.

В обществото Ирина респектира със стил, а на плажа с добра форма

Бившата на Кеворк Кеворкян съвсем спокойно въпреки възрастта си развя цици на плажа в Лозенец. Изпълнителката на вечното парче „Цвят лилав“ показа малки и естествени, но най – важното учудващо стегнати за възрастта си гърди.

Светските хроникьори съвсем естествено не се сдържаха и коментира, че  за разлика от огромните прелести на Софка, върху които времето е оставило своя отпечатък, Ирина Флорин може да не блести с размер, но определено впечатлява с добрата форма, в която са гърдите й. Напук на воайорите и папараците, които бяха явно привлечени от прелестите на изпълнителката на “ Мога“, Ирина не показа да се е смутила от интереса им, а напротив продължи да се наслаждава  на почивката си в компанията на дружките си, които също се препичаха по монокини.

Ирина Флорин захвърли задръжките на плажа и показа завидна форма!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *