И Хилда Казасян се обзаведе с гадже и от блондинка стана брюнетка

0
Хилда русаХилда Казасян си призна, че от повече от половин година има нов мъж до себе си.
Джаз дамата не споменава името му и предпочита да го запази в тайна. Той не предизвиквал у нея трепети на 20-годишна девойка, но й осигурявал една зряла и спокойна любов, която я правела  щастлива. Дамата все още не знае дали връзката й ще завърши с брак, но пък и не държи на брака. Тя се е омъжвала два пъти и е изживявала сватбените трепети.
Дали ще има нов съпруг, или само любовник изцяло зависи от 11-годешната й дъщеричка. Хилда страшно държи на нея и ако има нещо най-скъпо в живота си, това е детето.Хлида чер Не би му докарала татко, ако то не желае и би се съобразила с всичките му желания. До един момент живеем за себе си, но после започваме да живеем за децата си и нямаме право да ги пренебрегваме в името на собственото си щастие, твърди певицата.
Тя изненада всички на снощния лайф на „Като две капки вода“, където е жури. Русокосата и дългокоса дама се появи с къса черна коса. Разликата е толкова драстична, че в първия момент зрителите не можаха да я познаят. Дано да е перука в тон с шоуто, молят се те. Защото все още не могат да свикнат с новата й визия и тя ги стряска. Хилда е и най-емоционалният участник в журито, който често се разплаква, като чуе хубаво изпълнение. Снощи тя пак пророни сълзи, докато слушаше как Стефан Рядков, маскиран като Емил Димитров, пееше „Моя страна, моя България“.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Cszh4sV4OBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *