И Део я окъса, гаджоса се с треньорката си

0

Део и ЕленаТрета двойка изпадна в нежни чувства покрай танците. Део и красивата му наставничка Елена си признаха, че между тях няма само тренировки, а и още нещо.

От дума на дума, от стъпка на стъпка, от поддръжка на поддръжка между двамата пламнаха по-особени отношения. И когато Алекс ребром им зададе въпроса, Део се изчерви и си призна. Да, има чувства между нас, каза той и наведе глава. „Га-дже-та! Га-дже-та!“ заскандира Алекс, а сплотената група танцьори заръкопляска диво и възторжено, което още повече накара Део да пламне като знаме на Бузлуджа. Део баба

Какво се е случило, чувствата мимолетни ли са, къде е отишла в пъзела Лора Караджова, така и не се разбра. За сметка на това на репетициите се появи не Лора, а бабата на Део – Даша да го утешава и насърчава. Тя каза, че е вдъхновена как танцува любимият й внук и много повече го харесва на дансинга, отколкото когато пее рап. Баба Даша пращала СМС-и да подкрепя внука си и нейни приятелки също пращали. Това жури много лошо бе, коментира тя. Много ниски оценки дава и реже някои танцьори за сметка на други, смята старата жена.

За близо месец в „Денсинг старс“ се оформиха вече четири двойки. Първи признаха чувствата си пред цяла България Стелла и Наско и по-скоро Стелла. Той пък сподели, че се е влюбил в нея още като я посрещнал на летището. Двамата непрекъснато демонстрират чувства и си разменят милувки, но в последния лайф наблегнаха на чувствата повече отколкото на танците и Елен ги изпревари. Втората доста потайна двойка са Петко Димитров и Яна Акимова, които с половин уста отричат отношенията си, но те просто са изписани на лицата им. Освен това доста често са заедно извън програмата на шоуто и даже бяха засечени да плуват без бански в басейн. Сега пък Део си призна, че има чувства към Елена. Може би скоро шоуто трябва да се преименува на клуб за запознанства или агенция за бързо влюбване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TjGF-fT2noA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *