И Алисия отпадна от Вип Брадър 4

2
Алисия и Ники Михайлов
Алисия няма да участва във Вип Брадър

След като стана ясно, че Валери Божинов и Николета Лозанова няма да вземат участие в новия сезон на Вип Брадър, сега това потвърди и певицата Алисия. Половинката на Ники Михайлов отрече слуховете, че е поканена, като заяви, че това не е за нея.

Алисия е в Сен Тропе при любимия си вратар. Блондинката споделя, че дори  да я поканят в риалити шоуто, пак няма да участва, защото не се виждала в подобна ситуация. Може би Ники Михайлов е причината, а може би суетата на чалгаджийката, защото добре знаем как изглеждат нашите звезди като махнат тоновете грим от лицето си.

Говореше се, че в къщата на Брадъра ще се съберат много скандални светски личности, като продуцентите ги примамват с големи и  примамливи суми, но кандидатите един по един се отказват и все още не е ясно, кои родни звезди ще гледаме тази година. Алисия е публикувала в социалната мрежа, снимка от прекрасното градче, разположено на френската ривиера, където се е отдала на почивка с възлюбения си. Под снимката, певицата е написала „Близо до мен“ и може би тя наистина се чувства добре с половинката си.

Вип Брадър
Кои звезди ще вземат участие?

Предстоящият сезон на скандалния Вип Брадър наближава, а все още няма много кандидати. Нико Тупарев и Нова ТВ ще трябва да се потрудят доста, за да привлекат известни и конфликтни личности, а дали ще успеят предстои да разберем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ама защо трябва да е вип-да гледаме до болка познати отекчителни физиономии.Направете си истинския Брадър ,изберете разни откачалки и ще има шоу.Какво може да покажат хора които всеки ден са пред очите ни с какво ще ни изненадат още като ги познавам по добре и от жената.

  2. Абе хора изберете наистина провокативни хора и личности…За които мненията са крайни,които се борят ….а не медиино надути секс кукли!Интересно ми е например човек като Мариус ,или Руши Виденлиев ,или известна самотна майка,която не разчита на богатството на някой чичко на чиито е била мутреса….искаме провокация от умни хора а не от клиширани чалга фукли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *