И Адел вече е бременна

2

Британската певица Адел, която се превърна се през последните месеци в абсолютен хит на световните сцени, е бременна с първото си дете.

Самата тя съобщи радостния факт съобщи в своя официален сайт. По нейните думи, тя и постоянният й приятел Саймън Конецки са буквално на седмото небе от щастие. Звездата помоли да я оставят да изживее това щастие сама и да не се месят с любопитни въпроси в личния й живот. Майчинството е нещо сериозно и искам да го изживея без папараци зад гърба си, моли тя. Адел отсега заявява, че няма да прави сензации, няма да позира с наедрелия си корем гола, ще пее, докато може и ще се държи като всички нормални бременни по света. В заключение изплаща на феновете си горещи целувки с молба да я разберат

24-годишната Адел и с 12 години по-големият от нея предприемач Конецки се влюбиха миналото лято и започнаха да се появяват заедно на публични места. Връзката с оповестиха официално в началото на тази годна. Конецки вече е имал четиригодишен брак с модна дизайнерка, но вече го е приключил. Той харесвал леко пълничката Адел и дори лично се обидил, когато публично коментираха външността й. Тя е типична английска девойка и по нея няма нищо фалшиво, затова я обичам, коментирал Конецки. Близки до двойката предполагат, че по време на бременността Адел ще наддаде още доста килограми. Самата певица не смята да пази диета и е решила да остави всчко на природата. Бебето се очаква към края на годината.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uNM9WvH7Tic

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *