Хващат убиеца на боса на рапаните във Варна

0
Убийството на Йордан Харасимов

Невероятен пробив са направили варненските детективи по разследването за убийството на боса на рапаните Йордан Харасимов, издадоха достоверни източници, пожелали анонимност. Очаква се до дни да бъдат осъществени арести, при които да бъдат изловени най – малко физическите извършители на зловещото деяние.

Припомняме, че 52 годишният Харасимов беше взривен в личния си автомобил в края на февруари. Изключително силна бомба беше напъхана под седалката на неговото „Ауди А6”, а терористите я взривиха с дистанционно по време на движение.

Убийството на Йордан Харасимов

Взривът избухна, докато Харасимов карал колата по булевард „Княз Борис” по посока на центъра на Варна. Автомобилът се натресе в стълб на светофар, а Йордан бе откаран веднага в болницата. Въпреки усилията на докторите обаче, животът му не бе спасен. Нараняванията по тялото му били ужасни и нищо не можело да се направи.

Жертвата на атентата беше определян като един от големите играчи в продажбата на рапани по Черно море. Неговата фирма експортираше продукцията в Япония, Корея, Виетнам, САЩ и други държави. Йордан притежаваше пет кораба и модерна фабрика. Всичките му бизнес партньори продължават да твърдят, че той е бил един от най – коректните играчи на пазара.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=wb3mMCyovik

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *