Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хващаме интимни брадавици от заразени басейни

Хигиената е задължителна

Както и всичко останало у нас, хигиената по обществените басейни е под всякаква критика. Според специалисти, ако решим да се разхлаждаме на някое подобно място, съществува огромен риск да лепнем някоя срамна болест и после да се чудим какви обяснения да даваме на половинката.

Според сведения от здравни инспектори, към момента доста голяма част от басейните в столицата са затворени поради микробиологично замърсяване, което е установено от контролиращите органи. Опасни бацили са намерени както в открити, така и в закрити къпални.

Басейн

Специалистите допълват, че особено актуални в летните горещини са вирусните кондиломи, които на практика са неприятни брадавици по половите органи. Те могат да се прихванат и от двата пола, но освен от мръсната вода, могат да се прихванат и по полов път.

Най – лошото в цялата работа обаче било, че заразата не може да се установи бързо, защото инкубационният период е около три месеца. Това допълнително усложнявало ситуацията, защото през това време заразеният и приносител на болестта.

Лекарите съветват всички да се следят внимателно след посещение на басейн и уточняват, че обичайно кондиломите са дребни и гладки брадавички, но понякога имат неравна повърхност. Ако не се вземат спешни мерки, могат да причинят сериозни поражения на половите органи и значителни инфекции.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HhodrjGd_Ss

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *