Хванали помагача на камикадзето, Цветанов отрича

0
Цветан Цветанов

МВР министърът Цветан Цветанов отхвърли категорично твърденията, че вече е заловен помагачът на камикадзето от Бургас. Тези слухове тръгнаха още преди около една седмица и бяха широко дискутирани в печатни и интернет издания, както и в социалните мрежи.

Вицепремиерът заяви пред столични репортери, че информациите от подобен род са измислици и ги окачестви като „неверни”. Той каза, че към момента няма такава официална информация.

Ашим Асан разпозна помагача

Припомняме, че преди известно време някои медии съобщиха, че ятакът на атентатора е арестуван в София и е затворен в убежището за емигранти в Бусманци. Там го държали под ключ в отделна килия, а сградата била охранявана от два отряда барети. Именно поради ареста и премиерът Бойко Борисов хвръкнал непредвидено до Израел на 10 септември, след като бе на посещение в Плевен, където бе посрещнат с фалшиви палми.

Според последните сведения пък, помагачът бил арестуван от граничари на браздата с Турция. Хванали го, защото си напалил огън през нощта, за да се топли и да се варди от вълците. Призори възнамерявал да премине границата, а от атентата до този момент се криел из горите на Странджа. Когато ченгетата го проверили се оказало, че е член на нова и свирепа мюсюлманска организация, която била клон на „Ал Кайда”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4Jo–5Xipu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *