Хванаха в крачка Диляна Попова и Сашо Кадиев – с видео

0

голатаКрасивата манекенка и бивша на Дичо, мафиота Таки и още куп други известни мъже, Диляна Попова този път бе забелязана със сина на Катето Евро. Устатият поне колкото майка си Александър се лепнал до Диляна по време на купон, на който присъствали. Очевидци, които са били на партито, коментират, че между двамата се усещало привличане.александър Диляна и Сашо дори разиграли импровизирани етюди с песен, което много зарадвало и впечатлило присъстващите.

В началото на април на екран ще се появи филмът Love.net, където  красивата манекенка изпълнява интересна роля.

Зрителите ще могат да й се порадват й в новия сезон на Стъклен дом, където ще се я видим като изчезналата сестра на Боряна.диляна

Младият Александър Кадиев набляга основно на ролите си в театъра. Той изпитва огромно желание да се докаже, защото му е писнало да се коментира, че Катето Евро го е уредила в театъра и постоянно ходатайства за него.

Той също взе учасие в нашумелия сериал Стъклен дом, където изигра епизодична роля. Мнозина критици подлагат на съмнение таланта му и смятат, че и той ще остане в историята на киното и театъра с една или две запомнящи се роли, както се случи с майка му. Времето ще покаже.

Приятели на Диляна и Александър споделят, че двамата май въртят тайна любов, но е време да я разкрият, защото много си подхождали.

Виж интервю с Диляна Попова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *