Хулио Иглесиас забърсал и Лили Иванова

1
Хулио Иглесиас

Неувяхващата примадона на българската естрада Лили Иванова се засмукала с идолът на милионите испаноговорящи Хулио Иглесиас, издават светски хроникьори. Любовната афера между двамата била изключително краткотрайна, но много бурна и изпепеляваща.

Спойката между Лили и Хулио станала в далечното минало – през 1973 година, когато певците се засекли на „Златния орфей” в Слънчев бряг, където Иглесиас бил поканен като специален гост. Чаровният и неустоим испанец буквално отвял нашенските певици, които втеперили капачките още при първата му поява на родна земя.

Лили Иванова

Лилето също не останала назад от всичките си други колежки и без да се двоуми се хвърлила в обятията на засукания Хулио. За добро или за зло, Иванова в този момент обаче имала сериозна връзка и това не й позволило да задълбочи отношенията си с краля на естрадната музика.

Според близки до Лили Иванова, след този случай двамата нито са се виждали, нито са се чували. Дори нашата певица отказала да посети концерта на Хулио, който се състоя преди няколко дни в „Арена Армеец”. Пред най – вътрешните си хора споделила, че за нищо на света няма да позволи на Иглесиас да я види стара и сбръчкана.

Виж видео с Хулио Иглесиас:

http://www.youtube.com/watch?v=GquTOv-Dr08

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *