Хулио Иглесиас награби щерката на Сашо Диков

3
Хулио Иглесиас

Неукротимият почитател на женската красота Хулио Иглесиас за пореден път доказа, че за любовта граници няма. В края на свое телевизионно интервю, испанецът не се сдържа и отривисто се нахвърли върху щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя, като без никакво колебание я нацелува по устата и бузките. В следствие на атаката Петя загуби говор и картина, и до края на предаването не успя да промълви нито дума.

Естествено, в типично български стил, Петя Дикова на секундата стана обект на злобни забележки и люта завист от страна на колежките си, които започнаха да се питат на висок глас какво ли толкова е намерил в нашенката легендарният изпълнител.

Хулио Иглесиас награби Петя Дикова

На това отговор даде боготвореният от сънародниците си Хулио който заяви със солидно чувство за хумор, че през живота си е преспал най – малко с 25 000 дами.

„Обичам да флиртувам. Сутрин го правя с утрото, следобед със самия следобед, с морето, с небето, с всяко живо същество. Защото това ми дава сила да оцелявам. Понякога се събуждам и си мисля, че може би наистина съм певец. Но и след 45 години на сцената, все още не мисля, че съм някакъв талант” – коментира по възможно най – поетичния начин обичаният от милиони хора по света изпълнител.

Хулио Иглесиас сподели, че никога през своя живот не се е напивал безпаметно, въпреки че страшно много обича хубавото вино. През осемдесетте години на миналия век дори пръскал по един милион долара на година, за да си купува скъпи вина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=YlyglpVygbI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *