Хубавата Мария издъхнала след 30 минути адски мъки

2

Вижте потресаващия разказ на 18 годишния Симеон Куминков 

Мария Златанова
Мария Златанова

Последният приятел на зверски закланата красавица Мария Златанова – Симеон Куминков, си спомня с ужас за преживяното в нощта на 2 срещу 3 септември. Пред следствието разкрива шокиращи факти около смъртта на хубавата барманка и разказва, че е издъхнала в адски мъки, след повече от тридесет минути борба за живот.

„От Мария течеше много кръв, но все още имаше пулс. Беше жива, но не можеше да говори. Опита се да ми каже нещо, но кръвта изблика от устата ѝ и я задави. Опитах да ѝ помогна като и дам въздух с уста, но забелязах, че отдясно на гърдите си имаше огромна рана. Държах главата ѝ в ръце, опитвах да и дам въздух, за да живее. Това продължи може би повече от 20 минути, не знам колко точно, защото аз самият изпаднах в шок. Стана ми много лошо. Тръгнах да се изправям и ми причерня, свлякох се към земята. Един от полицаите ме прихвана и задържа. Чак тогава видях, че аз самият съм ранен и от тялото ми тече много кръв. След това дойде линейката и не помня нищо повече” – разкрива 18 годишният Симеон.

Убиецът Менашки
Убиецът Менашки

Това са само част от показанията на младия мъж пред следствените органи. Те са включени към обвинителния акт. Със сигурност е установено, че самият той не е употребявал алкохол или други упойващи вещества във фаталната вечер, напълно в състояние е да разпознае убиеца на Мария.

Идващия понеделник започва делото срещу ексченгето Михаил Менашки, който безмилостно наръга седем пъти красавицата Мария на паркинг в Слънчев бряг. Очаква се процесът да мине по съкратената процедура, защото по всяка вероятност извергът ще признае вината си и така ще намали окончателната си присъда.

Към момента Менашки е направил частични самопризнания, както и новата му приятелка – ученичката Маргарита която признава, че е подбудител на убийството. Според фактите, Мария изгуби живота си заради зверската ревност, която гаджето на ченгето – убиец изпитва към нея. В нощта на убийството тя поставила условие – или се разправяш с нея, или си тръгвам.

Още подробности около причините довели до зверството прочетете тук.

Виж видео:

http://youtu.be/-QqioqdurKE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ВИЖТЕ КАКВО КРАСИВО МОМИЧЕ.БАХТИ МРЪСНАТА ЖЕНА ДЕТ Е ТОЯ ПОЛИЦАЙ.САМО ЗА ТЪЖНИЯ САЛОН Е.НА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ В ЗАТВОРА ДА Е.МАМКА МУ МРЪСНА ЖЕНА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *