Разкритие от последната минута! Властта в България стигна дъното! С РАЗСТРЕЛ на журналисти крие ЗЛОВЕЩАТА си тайна КТБ! Вижте ТУК!

5

Skandalno.net пръв публикува Кървавото писмо на Маргарита Михнева до Корнелия Нинова, в което топ-журналистката оповести, че не само политици и бизнесмени са били на хранилката на КТБ, но и много журналисти, които са обслужвали различни интереси срещу заплащане.

Точно тогава медийните вип-дами Люба Кулезич и Соня Колтуклиева се организираха да разгромят колежката си Михнева в двусерийно предаване по телевизия BIT. В него Соня Колтуклиева се изкара абсолютно невинна. Направо отрече да е вземала пари от КТБ и дори размаха документ,  който по думите й удостоверява, че прокуратурата не я е разследвала. Само че прокуратурата я е разследвала. За неплащане на данъци. И има документи за това.

В същото време Колтуклиева се ожали, че заради Маргарита Михнева била преследвана от „потеря“ и „глутница“, а вече нямало кой да я защити, защото приятелството й с „господарите“ Бойко Борисов, Делян Пеевски  и сие, останало в миналото.

Skandalno.net, обаче,  предлага на вашето внимание документи, в които лъсва истината.

ВИЖТЕ КОЙ ЛЪЖЕ!

Въпросните разписки оповестяват, че Соня Колтуклиева е получавала по 10 000 лева на месец, общо почти година, за да обслужва интересите на олигархичния кръг, който управлява страната. А Удостоверението от Софийска градска прокуратура, пък доказва, че съдебната власт е приела тези бележки за истински и съди Колтуклиева за неплатени данъци, върху получените от нея суми.

Припомняме само, че преди време Маргарита Михнева бе журналистката, която единствена се осмели да огласи имената на политици и журналисти, които са вземали пари от КТБ, за да обслужват интересите на известни олигархични кръгове в България. След това на Михнева й спретват 5 съдебни дела с цел да я накарат да се откаже от своите разкрития.

Преди това Маргарита Михнева е била разкарвана по съдилищата за още 35 съдебни дела. И всичко това, само защото тя е изпълнявала свещения си журналистически дълг, да информира българската общественост за недостойните дела на хора от висшите кръгове на властта. Както и за обслужващите ги журналисти.

Така е в България. Любимият метод на властимащите е да спетват поредица от съдебни дела на неудобните им хора. И по този начин да ги тормозят непрекъснато. Докато преследваните съдебно политици или журналисти  не се откажат от истината, която разкриват.

Ако си спомняте така бе затворена устата на Волен Сидеров, срещу когото бяха повдигнати един куп обвинения, кое от кое по-абсурдни. Но това не попречи на „независимата“ съдебна система да го осъди да плати на Бойко Борисов 180 000 лв.

И така е с много хора, които са се осмелявали да правят разкрития, неудобни или направо скандални за онези, които са се настанили по високите етажи на властта.

Но никой, колкото и да се мъчи, не може да запуши устата на цял народ. И колкото повече се засилва натискът върху журналистите, толкова по-явно става, че властта има много тайни за криене. Тайни, които ужасяват дори тези, които се опитват да ги скрият.

Но всичко скрито става явно. И по-добре е властниците да спрат с тези игрички, защото иначе народният гняв ще ги помете. По-скоро рано, отколкото късно.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. v balgaria vsichko koeto se sluchva s po narejdane na traurna agencia gerb vkluchitelno i smartta na jurnalista toi e ubit za da ne govori

  2. prochetete pismoto na polkovnik cvetan doganov do polkovnik milcho milchev ste vi raztarsi ako ste istinski balgari

  3. Уф! И къде е и какъв е тоя народ дето – „И по-добре е властниците да спрат с тези игрички, защото иначе народният гняв ще ги помете. По-скоро рано, отколкото късно“. Няма никъде по света такъв народ! Че нали самия народ е толкова „игрив“ и е по игричките?! Тоя и такъв народ нямат интерес да бъде нещо друго! А журналистите вземат огромни възнаграждения и заплати! Те са на четвърто място по вредност след лекарите, политиците и юристите… Какво повече да пиша и няма смисъл… Много са вредните!

  4. Следете нещо смислено и красиво това лято – романа-сериал, посветен на жените на България: kralicatanakrastavicite.wordpress.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *