Вижте как Стоичков отмъсти за секс скандала с Мика!

1

Мераклията на Мика изхвърча от „Литекс” до дни

Христо Стоичков
Христо Стоичков

Христо Стоичков до броени дни ще изрита позорно от „Литекс” виновника за секс скандала с дъщеря му Михаела, говори се в спортните среди. Камата направо побеснял, когато прочел за изцепките на футболиста, в които той нашироко и надълго описва креватните си приключения с Мика Стоичкова.

Припомняме, че известният като Малкия шивач играч на „оранжевите” Момчил Цветанов, наскоро разпространи скандална информация, според която е правил секс с Мика Стоичкова. Той не само се раздрънка пред съотборниците за своето мимолетно приключение, но дори разказа подробности около пикантната история с Мика.

Забъркаха Мика Стоичкова в секс скандал
Забъркаха Мика Стоичкова в секс скандал

Самата тя убедено отхвърли неговите признания и заяви, че го познава съвсем слабо покрай баща си. Двамата се виждали едва няколко пъти и то все на стадиона. Мика коментира, че така или иначе за нея всеки ден се пишат подобни „глупости” и съвсем не е впечатлена от тази история. Все пак дали е имало нещо между тях никой не може да каже със сигурност.

Името на Мика Стоичкова на няколко пъти бе забърквано в секс афери с различни известни личности. Тя обаче не призна за нито една от тях и разкри, че Христо Стоичков по принцип е доста ревнив като баща. Освен това е получила подходящо възпитание, което не ѝ позволява да се самозабравя въпреки парите и славата.

Виж Христо Стоичков в действие:

http://www.youtube.com/watch?v=NPUWoRflmNo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Хич не ми се вярва този педалообразен да е имал нещо интимно с Мика Стоичкова.Да не говорим че истинският мъж не се хвали

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *