Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Христо Стоичков: Дянков, признай, крал ли съм данъци?!

Христо Стоичков

Най – голямата футболна звезда на България – Христо Стоичков, поиска незабавна среща с финансовия министър Симеон Дянков заради обвинения, че укривал данъци. Той настоява съответното министерство да изготви нарочна справка за отношенията му с държавните приходни институции и от тази справка на секундата да проличи каква всъщност е истината.

Христо Стоичков добави, че не дължи никакви данъци, а е точно обратното. Всъщност държавата трябвало да му връща пари, защото през годините са му надвземани суми в определен размер. Камата уточни, че ако специалистите открият надвзети суми и му ги върнат, той щял да ги дари за благотворителни цели.

Симеон Дянков

Още в началото на тази седмица настоявал да проведат среща със Симеон Дянков, но така и не успели да засекат удобен и за двамата час, поради изключително натоварените им графици. Въпреки това Стоичков още веднъж настоя, Дянков лично да разпореди незабавно справката. Футболистът обаче не се нае да разкрие, колко очаква да са надвзетите суми.

„Колкото и малко да са, все ще стигнат да се помогне на някое детенце или човек в нужда” – каза той и допълни, че с темата за неговите данъци определени представители на властта спекулират редовно. Това правели, за да поддържат кариерата си и да демонстрират пред обществото някаква дейност.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KLE843MVQ4k

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *