Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Христо Мутафчиев си изографиса името на жена си

Преди известно време актьорът Христо Мутафчиев се размечта да не ходи на работа и да си стои вкъщи, а за него романтично, като весталка, да се грижи съпругата му- Елица.

Тази мечта тотално се изпълни, само че не чак толкова романтично. Актьорът получи тежък инсулт, остана си вкъщи, за него наистина започна да се грижи всеотдайно Елица. Дни и нощи тя прекара до леглото му, докато той се посъвземе. Романтиката отстъпила на битовизмите и на борбата за живот, в която Елицо се вкопчила като ястреб и не давала на съпруга си да се предаде. Той все още ходи на лечебни процедури в Израел, но здравето му значително е укрепнало и не прилича на живия труп, който изписаха от болницата. Любовта между двамата започнала като на шега. Бащата на Елица, който е оператор, прошепнал на Христо, че има хубава щерка. Двамата изведнъг се харесали.

Разстоянието София-Варна не било фатално, защото на ден си изплащали десетки есемеси. До такава степен били свикнали с телефонната любов, че когато Елица попитала свободен ли е да отскочи до варна на 26 август, той написал да. По този начин казал и своето да пред Бога, защото Елица била запазила час за сключване на граждански брак. Сега след 13 години двамата са щастливи, имат две деца и дори болестта не е помрачила обичта им. При последното ходене до Израел влючената двойка татуирала имената си. Христо написал на своята ръка Елица, а тя Христо. Сложили и имената на децата си и така смятат, че са обречени напълно един на друг за цял живот.

Две години след инсулта, Мутафчиев не се е възстановил напълно. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *