Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Христо Гърбов пиянства от сутрин до вечер

Христо Гърбов

Актьорът от „Комиците” Христо Гърбов пиянствал от сутрин до вечер, когато бил на почивка във вилата си на Балкана. Влечението му към чашката изненадвало дори и неговата съпруга – режисьорката Иглика Трифонова, която полагала неимоверни усилия да го озапти.

Въпреки че и Иглика е от артистичния бранш, меракът на Христо за чашка студена ракия с таратор, далеч не влизал в представите й за спокойна отпуска в планината и това често ставало повод за семейни свади. Други проблеми те обикновено нямали, но влечението на актьора понякога надминавало всякакви граници и обтягало отношенията им до краен предел.

Христо и Иглика

За да докаже, че отпуската е време за неспирен купон, Гърбов дори сложил на вилата табелка с надпис „Младежкия дом” и карал всичките си приятели да я наричат по този начин. Особено тежко ставало положението, когато другарите на семейството отивали на гости, за да се отърват поне за малко от пушиляка в София. Тогава Иглика ставала безпомощна, защото със съпругът й се наливали и неговите авери.

Иначе къщата била отлично подредена. При реновирането на старата постройка, майсторите направили всичко възможно, за да запазят оригиналното стълбище от камъни, а вътре дървените греди. В двора имало прекрасна градинка с огромни рози, плодни дръвчета, орехчета и грозде.

Виж Христо Гърбов:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *