Христо Ботев изхвърли Велислава от Къртицата

0

Велислава мартеникаЗлатка Димитрова стана нарицателна с географските си познания във ВИП Брадър, а сега Велислава от Къртицата е на път да я задмине с историческите си знания.

Въпросът къде е убит Христо Ботев и отговорът „Май някъде в Румъния“ втрещи зрителите точно на втори юни. Баскетболистът Любо, който си е поставил за цел да гони по-слабите играчи, като ги стиска и души като питон, вече от няколко седмици дава резултати. Той започва уж невинно да пита някого нещо, след това натиска, докато този някой се обърка тотално, а след това развява неграмотността му като знаме.

Използвайки слабите знания на Велислава като завършил счетоводител, той на няколко пъти я заби с въпроси за счетоводни термини, на които тя не можа да отговори. Велислава сбогуванеИзползвайки голямата и вредна нейна емоционалност, Любо започна да я разплаква по няколко пъти на ден, да я изкарва от нерви, да я постави в положението на жертва, но и да изкара, че тя сама се прави на такава. Варненката плака в тоалетната, в банята, в леглото си, в двора и накрая собствените й приятели се обърнаха срещу нея и спряха да я защитават с мотива, че тя трябва да се научи да се справя сама. Поставянето й в центъра на всички събития през последната седмица накара зрителите да се усъмнят, че всичко в нея е поза и че тя е Къртицата. И дали те, дали продуцентите, я пратиха на елиминации.

Това бяха първите елиминации, на които   тя отиде и моментално ги изгуби. Велислава застана срещу приятелката си Марина, но Марина вече трети път е на тест и с лекота отговори на повече въпроси. Така Любо постигна целта си – да раздели групичката, която се подкрепяше взаимно. Велислава си тръгна от предаването, Марина за трети път отиде при Валя и Моро в изолация, а Икебаната остана сам без подкрепата им. Най-вероятно той ще е поредният, който ще бъде хвърлен на лъвовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *