Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Христо Байков ограбил приятел

Христо Байков

Христо Байков

Един от най – мастите наркобосове у нас Христо Байков не простил и на приятел. Любовникът на Мария Велкова обрал преди 2 години свой близък авер Илиян Кралев. Последният го съди,  но делото се влачи от 2 години насам и  вчера също бе отложено.  Според Илиян Кралев ортака му Христо Байков го ошушкал пред „Билла“ преди 2 години. Въпреки че е завел дело срещу Ицо Илиян съвсем дружелюбно го здрависа в съдебната зала. “ Взе ми парите голяма работа! Какво не можем ли да сме приятели?’, с надсмешка коментира своето поведение в съда Илиян Кралев спрямо Байков. Всъщност джоба на Кралев далеч не е олекнал с голяма сума, въпреки че той отказва да уточни за колко пари всъщност става въпрос. Запознати с казуса издават, че Христо Байков е свил една хилядарка от авера си, заради която Кралев е завел иск.  Вчера  делото срещу гаджето на Мария Велкова бе отложено за пореден път, защото адвокатът му не благоволи да се появи в съда.

Любовницата на Христо Байков- Мария Велкова

Любовницата на Христо Байков- Мария Велкова

Адвокатът на наркобоса не се явил в съда, защото детето му се разболяло неочаквано.  В тази опашата лъжа се усъмни и съда, и му наложи глоба в размер на 1000 лева. Органите на Темида този път се оказаха безкомпромисни спрямо Байков и го светнаха, че ако  и следващия път се опитат да извъртят подобен номер на съда, ще му бъде назначен служебен адвокат.

Въпреки  че делото се води за смешни пари , що се отнася до наркобарона Байков,  то той не спира да измисля разни финтове, за да го отлага във времето. Припомняме ви, че срещу Христо Байков в момента е повдигнато и  обвинение за изнудване над архитекта Иван Колев, който ремонтираше жилището на любовницата му. Според прокурорите Байков е отупал Колев и  го е  рекетирал за сума в размер на 25 бона.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *