Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хотелите за секс празни

Въпреки примамливите предложения хотелите остават празни…

Кризата не прости и на почасовите услуги на хотелите, които доскоро приютяваха жадните за ласки гълъбчета по тънка лайсна. Първи пропищяха хотелиерите от Пловдив, които въпреки че предлагали 2 – 3 часа абсолютен лукс от 15 до 40 – ет  лева, остават без мераклии да се възползват от тънкажната тарифа. “ Нямам никакви клиенти“, пропищя Божидар Данаилов местен хотелиер от града на тепетата. Данаилов разясни, че предлага всички екстри, дори администраторките в хотела му разполагали с кондоми за нуждаещи се, но при все нямало мераклии. Новите шикозни стаи при него вървели по 25 –  30 лева за 2 – 3 часа, но въпреки всичко не успявал да вербува клиенти и съответно да припечелва от предлаганата услуга.

Все повече любовчии предпочитат безплатните поля пред хотелите…

Малките семейни хотелчета пък се опитват да подбиват цените на по – големите хотели и предлагат 3 часов лукс не само в стая, но и в снобарски апартамент само за 40 лева. Още по – примамливи са офертите на частните квартири, които се опитват да привлекат любовчиите за 2 – 3 часа на символичната цена от  10 лева, а понякога само за да припечелят нещичко, отстъпват квартирата на тази цена на мераклиите и за едно денонощие.

 Чрез крайно ниските цени частните собственици и съдържателите на хотели се опитват  да си докарат един сносен доход от мераклиите за плътски удоволствия, с които да си покрият поне част от разходите за поддържането на жилищата, но при все без особен успех. Според хората в бранша все по – предпочитани за любовчиите стават  безплатните удоволствия на задната седалка на колата или обширните околни поля и горички.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *