Хората на Сако очакват скоро завръщането му-с видео

0

st bonevСофийските наркодилъри очакват в скоро време завръщането на боса си Стефан Бонев- Сако. Мълвата се носи усилено в ъндърграунд средите и смразява кръвта на независимите наркодилъри, които избуяха след ареста му.

Сако бе задържан заедно с Маргините след показния разстрел на радиоводещия Боби Цанков на 5 януари. Два месеца по-късно обаче все още няма повдигнато обвинение срещу наркобоса. Не са събрани никакви доказателства, които безспорно да сочат към Стефан Бонев. Единственото, с което разполага полицията, са заканите на Сако срещу покойния Цанков. Те обаче не са достатъчни за започване на дело. Така че, хората на наркобарона са обнадеждени за скорошното му завръщане.

Дилърите на Стефан Бонев контролират почти цялата столица, както и най-елитните заведения по центъра. „Закопчаването” на Сако обаче обърка ситуацията на drogaпазара. По правило, когато големият бос е извън играта, започват опити да се завземат позициите му. Веднага се появиха отцепници от организацията му, които решиха да работят само за себе си. „Свободни електрони” също изкочиха с намерението да спечелят колкото могат, докато лидерът временно е отстранен. Така че се очакват жестоки „чистки” щом Сако излезе.

Заместникът на Стефан Бонев, Радослав Иванов- Темерута от известно време се отказа от наркобизнеса, разочарован от намалелите печалби. Освен дилърите на свободна практика, които дърпат от клиентелата, редовните полицейски проверки по заведенията също пречат на бизнеса. От известно време, в определени заведения наркоразпространителите не смеят да припарят от страх от униформените. Това е и другият косур, когато шефът го няма- никой не може да узапти ченгетата.

Повече от два месеца Стефан Бонев- Сако е в ареста.ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *