Хлапета- инквизитори се забавляват като убиват животни- с видео

4

ma4enieУдушени котки и изкормени кучета- у нормалния човек предизвиква  ужас, но за много малки българчета това е начин за забавление. Детските игри не са това, което бяха. Днес децата търсят отдушник за агресията като убиват по особено жесток начин животни. Безименните малки извергчета, които обичат да се гаврят с беззащитни създания, когато порастнат ще влязат в хриминалните хроники.

Всеки ветеринарен лекар може да разкаже десетки потресаващи случаи за животни, измъчвани от деца. Подпалена котка, куче с отрязани уши или извадени очи. Трудно е да се проумее как уж невинните дечица са способни на такава жестокост- направо изродщина.ma4enie1

Около великденските празници жители на бургаския квартал „Меден рудник” ужасени съзират десетина мъртви  котки окачени  на дърво. Ушите и лапичките на животинките били заковани с дебели гвоздеи. Със сигурност не е било опит за извратена възстановка на Христовото разпване. Хората много добре знаят кои са малчуганите, извършили подобно кошмарно деяние. Само че никой не смеел да им направи забележка от страх.

В столичния квартал „Зона Б-5”, който се води за един от приличните, също вилнее детска банда, която с кеф измъчвала до смърт улични котки и кучета. И там живущите познават малките чудовища, но също се страхуват да кажат кои са. Нищо, след десетина години повечето сигурно ще са криминално проявени и имената им ще станат обществено достояние.

Факт е, че агресията над животни след време се превръща в агресия над хората. Тогава малодушните съседи, които сега прикриват хулиганите, наистина ще има от какво да се притесняват.

Агресията сред тийнейджърите ще продължи да расте, според психолозите. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Какви са тези хора какво съм и направили та да убиват кучета и котки . Тези убийци дано бъдат наказани жестоко . Аз не мога да повярвам просто са бати хората.Бедните животни ;(

  2. Аз ако ги хвана тия малки лайна, ще хвана всичките непременно ще хвана някой дърт мангал да ги изнасили по най-свинския начин, да им се изсере в малката мръсна уста и да се удавят от спермата му черна, а аз през цялото време със радост бих снимал това цялото нещо, заедно със няколко човека естествено!!! Или бих им отрязал езика, пръстите на ръцете, ушите и пишките им и най-важното, бих ги тричал един ден да изтекат от тях толкоз лайна, че река да стане!!! Ще ми убиват животни, някакви малки лайненца посрани!!! Само да ми паднат, ще ги измъчвам по най-сладкия начин, който ми идва на добродушния мозък, и най-мъчителния за тях – първо ще ги бия с камшик, ще хвана питбула да ги разкъса малко, аз смятам да хвана всичките лайнца наведнъж, след това всичките ще им предстои леко оплождане от един симпатичен изкукуригал клошар и най – накрая, най – забавната част тепърва ще започне, а именно – кучешката арена – смятам да ги заключа в клетки и да ги поливам с пикня и лайна отгоре, да ги тъпча с хормони и след това, ха, моите сладки кученца ще си играят със тях както те си знаят – със хубавите си сладки зъбки!!! Сладури са ми те, мойте 6 добермана и 2 едри питбула!!! Ползувам ги да плаша дрисльовците!!! А като някой ми опява колко са шумни, насъсквам Рекс и Били срещу него и готово. Работа за секунди. Тия хлапета дано от рак на панкреаса да мрат дано, морфинът да не им стигне от началото дано, дано зъбите им изгният и панкреаса им стане кат’ на слон!!! Е, ако не ги утрепа преди това де!!! Единият ми дядо толкоз обичаше кучетата, а именно от тъз злобна болест умря за 2 години :( Много неща са несправедливи в тоя шибан насран преебан путкарски препикан чикиджийски свят, но има хора, който раздават добро правосъдие като мен!!!

  3. Аз управлявам група от 30 яки момчета със сиви камуфлажни дрехи, полицейски кубинки и екипирани с жилетки. Всеки тежи минимум 80 кила. Само да видя тая просрана банда-без-команда, моите момчета ще им откъснат ушите малки на мръсните малки педерасти!!! Казва се, е поне тази секция от партията, Специален Отдел за Борба с Престъпленията Към Животни. Всеки има поне по две кучета. Всички сме обучени на различни тактики, борба с нож, бойни техники, т.н.. Ние сме част от великата Българска Национал-социалистическа Народна Партия!!!

  4. Само като си представя какво би ми било ако открия моята котка убита и ми се къса сърцето.Как може такива деца да извършват такива жесткости?Таки хора трябва да лежат доживотна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *