Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хитро! Фекалии по пощата – хит в превъзпитаването на кучкарите!

куче ака1Революционен метод за възпитание на кучкари въвели екозащитници от испанския град Брунете. Градчето е на десетина километра от Мадрид, има десетина хиляди жители, а те пък имат около 800 домашни кучета.

Както редовно става в България, така и в Испания стопаните им не били особено възпитани и оставяли любимците си да акат върху зелените площи, където после играели деца.  Около двадесетина младежи, отявлени еколози, решили да започнат да възпитават кучелюбителите. Те ги дебнели всяка сутрин, прибирали с найлонова ръкавица акото на песа и го изпращали по пощата на стопанина му с кратка бележка – намерихме това на поляната, то е ваше.куче ака3 Или забравихте си това на тротоара, връщаме ви го.

В цялата инициатива тихо взел участие и кметът на градчето, като подкрепял действията на младите си сътрудници и им отпускал безплатно пликове и марки. От пощенските кутии започнала да излиза странна миризма, а гнусливи домакини пищяли от ужас, като отваряли пликовете.  Младежите използвали и цветни пликове и така и съседите узнавали кой не е почистил след кучето си и кой е получил   срамната пратка.  Методът се оказал много успешен. В момента стопаните на кучета ходят с найлонови  ръкавици и дебнат кога ще се изака любимецът им и бързо почиствали след него. Те се оглеждали дали ще бъдат заблязани, че спазват законите. Обиковено не виждали кой ги следи, но пратките в пощенските им кутии секвали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *