Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хипермаркети си правят мръсотии в битката за клиенти

hipermХипермаркети влязоха в ожесточена война за клиенти като започнаха да пускат мръсни слухове срещу конкуренцията. Вместо да се състезават с по- изгодни промоции, типично по български, най- предпочитаните средства за привличане на потребители се оказаха подмолните игри и подливането на вода на конкурентните вериги.

В по- малките градове пускането на зловредни клюки е особено ефикасен метод за разчистване на опонентите. Управителите на хипермаркети стигат дори до крайности като разпространяват абсурдни лъжи, само и само да отклонят клиенти от конкурентите си.

Змия, скрита в щанд за банани на промоция, ухапала възрастна жена, е един от върховете в

Змия изкача от банани заради война между хипермаркети

Змия изкача от банани заради война между хипермаркети

 умотворенията на родни предприемачи, които решили да ударят новооткрит хипермаркет. Невероятната измислица не хванала дикиш, но за сметка на това, седмица по- късно хранителната верига, която пуснала слуха, й било върнато тъпкано. Клюката, че клиенти на хипермаркета се натровили след консумация на наденици, довела до отлив на купувачи драстичен спад в оборота им две поредни седмици.

Друг, често срещан метод за смачкване на конкуренцията, е ударът по една от най- сериозните и чувствителни таргет групи на всеки хипермаркет – майките. От прокиснали бебешки пюрета до памперси, които предизвикват обриви по бебешките дупета – достатъчно е слухът да се пусна в някой форум, където жените в майчинство прекарват голяма част от деня си. В сравнение с това, клюките за храни с изтекъл срок на годност на промоция, изглеждат съвсем невинни.

В големи градове, като София и Варна, управителите на хипермаркети трудно могат да разчитат слухът да се разпространи от уста на уста. Директорите на хранителни вериги ходят направо до контролните органи и засипват конкурентите си с проверки. Разбира се, срещу съответната сума.

Хипермаркетите изваждат най- доброто от българина! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *