Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хиляди шизофреници – убийци бродят у нас на свобода – с видео

shizofrenik_ubiec35 000 шизофреници не се водят на отчет в психиатричните заведения. Всеки един от тях е потенциален убиец. Недомислица в закона освобождава от отговорност психично болните за извършено престъпление. Доста убийци, които не страдат от психиатрично заболяване също се възползват от слабостта на законодателството – обявяват се за невменяеми и така си подсигуряват свободата.

Жестокото убийство в Карнобат от преди седмица, когато внук заколи дядо си, е поредното доказателство за нехайството на държавата пред проблема. 21- годишния младеж не се водел на отчет към психиатрията. Ако обаче го обявят за невменяем, ще го осъдят на 2 месеца

Шизофрениците чуват гласове, които ги карат да убиват

Шизофрениците чуват гласове, които ги карат да убиват

лечение в клиника и ще го пуснат на свобода. Убиецът от дълго време използвал синтетична дрога, което вероятно е отключило болестта.

Над 50 убийства годишно са извършени от психично болни. Броят обаче рязко ще се увеличи, сигнализират психиатри – очаква се да нараснат престъпленията на лица, които не са регистрирани като невменяеми. Възможните наказания за извършител на тежко престъпление, които страда от психично заболяване са три: най- жестоките случаи като убийство, изнасилване или тежка телесна повреда, гарантират на невменяемият два месеца престой в психиатрията към затвора в Ловеч. Вторият вариант е настаняване в която и да е психиатрична клиника, а третият – домашно лечение.

Шизофрениците нападат най- близките хора от семейството си, защото чуват гласове. Ченгета са попадали на толкова потресаващи сцени, че дори най- желязната психика би рухнала. Семействата на шизофрениците трябва да са специално обучени как да се държат с болните. Дори при най- лекия конфликт, невменяемият може да грабне ножа и да заколи човек. След първото престъпление, в повечето случаи има и второ, докато не се намесят властите. Болните от шизофрения вършат престъпление в 90% от случаите.

Липсата на дневни центрове е един от основните проблеми за контролиране на

Серийният убиец Сиси пледиира, че е невменяем

Серийният убиец Сиси пледиира, че е невменяем

психическите отклонения. Много често шизофрениците нямат здравни осигуровки и така губят безплатните лекарства.

Леките наказания на психично болните престъпници, изкушават нормалните убийци да симулират лудост. Варненецът Георги Цветанов, осъден доживот за убийството на Радостина, опитва да се изкара невменяем, за да избегне суровото наказание. Присъдата ще се обжалва, така че е възможно да я намалят. Случаят със серийният убиец от Перник Станислав Ангелов – Сиси е подобен. Въпреки че е ликвидирал четири души, престъпникът умело имитира симптоми на невменяемост. Адвокатът му пък приложи документ, че Сиси има тумор, който притиска мозъка.

Най- известният шизофреник у нас е канибалът от с. Голямо Буково.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Хиляди шизофреници – убийци бродят у нас на свобода – с видео

  1. анита Отговор

    29.12.2011 в 19:04

    шизоврениците и психочно болните трябва да бъдат в специални затвори а не просто лудница по опасните трябват да имат и те някаква присъда това че не осъзнават какво правят означавали че им дава право да правят каквото си искат явно да за съжаление

  2. Име-с-главна-буква Отговор

    13.10.2016 в 1:10

    анита(с малко ‘а’) , моля те , посети личния си лекар или се обърни за помощ към някой близък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *