Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хилъри Клинтън разболя всички от Външното ни министерство!

Бойко и Хилъри

Срещата между Хилъри Клинтън и Бойко Борисов продължи дълго.

На 05. 02 тази година на посещение в България беше Хилъри Клинтън. Визитата на държавният секретар на САЩ продължи няколко часа. Хилъри се срещна с Росен Плевнелиев, Бойко Борисов и представители на различни неправителствени организации у нас.

При посещението си Хилъри Клинтън ни похвали за успешния според нея преход от комунизъм към демокрация. Подчерта напредъка в правоохранителната ни система. При срещата й с Бойко Борисов главен акцент е имал добива и проучването на шистов газ, както се и очакваше. Премиерът подчерта, че България успешно е защитила позицията си относно добива, въпреки че за всички беше ясно, че държавният секретар на САЩ дойде за да ни притисне да отменим забраната. И Хилъри и българският премиер поясниха, че най- важното е запазването на българската природа и опазването й за следващите поколения.
Хилъри Клинтън дойде в България по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Хилъри клинтън

Хилъри успя да простуди нашите хора от външно министерство

Заради американският протокол обаче, външният ни министър, посланичката ни в САЩ Елена Поптодорова, шефът на българския държавен протокол и още неколцина висши е трябвало да се съблекат по сака на зверския студ. Това се наложило, тъй като американското посолство предупредило, че американският държавен секретар ще бъде без връхна дреха, слизайки от самолета. Така американският протокол принудил хората ни от Външно министерство да стоят само по костюми на минус 15 градуса.Чакането продължило повече от половин час.
Въпреки обявеното облекло на Хилъри Клинтън обаче, тя слязла с дебело палто! И така в момента всички посрещачи са с възпаления на горните дихателни пътища, температура и признаци на бронхит. Добре, че пристигането на Хилъри не е закъсняло повече. Иначе студа можеше да вземе жертви и сред нашите висши.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *