Хилари Клинтън идва да лобира за „Шеврон“ и отмяна забраната за добив на шистовия газ

3
Мораториумът беше само за замазване на очите

Хилъри Клинтън идва в България специално, за да ни притисне да отменим мораториума върху добива на шистов газ. Държавният секретар на САЩ идва в Европа само за две посещения –  в София и в Берлин.

Освен с новия президент Росен Плевнелиев и премиера Борисов, Клинтън ще се срещне и с министри, за да обсъдят енергийната ни политика, оповестиха от Министерство на външните работи. Със сигурност темата за забраната върху проучванията и добива на шистов газ ще е основната в дискусията, признаха от правителството . По всяка вероятност Клинтън ще се опита да разубеди министрите от забраната върху шистовия газ.

Това едва ли ще е трудно, тъй като както Бойко Борисов, така и енергийният министър Трайчо Трайков открито застанаха зад проекта. Премиерът даже се скара на подчинените си, че прибързали с приемането на мораториума под натиска на протестите из страната. Клауза

Хилари Клинтън идва да лобира за "Шеврон"

обаче позволява забраната да бъде отменена, ако се докаже, че няма да има вреди върху околната среда и хората от добива.

Мораториумът на практика беше приет, само за да се охладят страстите на еколозите и хората, които ги подкрепиха. И най- вече, за да секнат протестите. Тогава от ГЕРБ обещаха, че ще се вслушат в народния глас и няма да приемат нежелан закон. Само месец по- късно обаче, управляващите са се активизирали отново и ще създадат специална комисия, в която да се обсъди по- задълбочено въпроса, като в нея ще се включат учени от БАН и еколози.

Американският посланик у нас Джеймс Уорлик не можа да стърпи емоциите си в ти ви предаване и възкликна: „Нима ще откажете на „Шеврон?!” Дипломатът обясни, че вредите от добива на шистов газ били силно преувеличени, а технологиите били напълно безопасни.

Смъртоносната истината за шистовия газ. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Докога тези наши тъпи управници ще разберат,че ние сме в Европа и нашите интереси са в Европа,а не в Америка?Коя държава позволява чужд посланик да се меси във вътрешните и работи?Очаквано сега ще се разплуем пред Клинтън.

  2. Да върти свирки на мъжа си за да не и кръшка и да не се занимава с затриването на България! Ние сме си избирали 22г. политици които ни закопават ще минем и без нея да си турим кръста.

  3. Посещението на държавен секретар на САЩ винаги е свързано с нещо от изключителна важност за тях.Ако Кисинджър беше жив,сигурно щяха да изпратят него.Хилари Клинтън идва,за да издърпа ушите на „нашите управляващи“,за това че не успяха да ни накарат да се съгласим за шистовия газ и да ни напомни кой управлява страната ни.“Шеврон“ е една от компаниите на Рокфелер и Ротшилд,а те трудно приемат „Не“ за отговор,особено когато „проучванията за шистов газ в България“ са част от плана за унищожаването на българската нация.Може би социалните инженери на Елита сбъркаха с нас и решиха,че момента за финалната разправа с българите вече е настъпил.Те не очакваха,че „овцете от България“ ще дадат такъв отпор на Господарите на планетата.За това и онова човекоподобно същество,което играе ролята на американски посланик у нас се разпищя като ощипана мома,защото беше наясно,че шефовете му ще се ядосат.За това и сега другия техен верен слуга Иван,който е един от най-големите национални предатели в най-новата ни история тръгна на поредния поход срещу народа си,за да ни заставят да приемем условията на тези нечовеци.Със сигурност държавния секретар ще постави на нашите „държавни“ джуджета и въпроса за Иран.Като се има в предвид силата на еврейските и масонски лобита в България,най-вероятно ще ни заставят да приемем тяхната страна,която ще е страната на губещия.Защото САЩ и по-точно Елита са обречени да изчезнат и те няма да могат да променят това,дори да удавят целия свят в кръв.Нека тези,които вдигат ръка срещу България и българите знаят ,че нашия народ има вродени инстинкти за самосъхранение,които се отключват в моменти,когато нацията ни е застрашена.Българският дух се събужда винаги,когато е необходимо,за да ни даде сили да се преборим с враговете си!България е жива ,а нейните синове и дъщери са готови да я бранят и с достойнство да наричат себе си българи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *