Хейтъри разбиха живота на Кристина Арабаджиева

4
Кристина Арабаджиева
Криси стана жертва на хорската злоба

Малката Кристина Арабаджиева, която спечели „България търси талант” е разочарована от цяла България. Криси е започнала да заеква и е стресирана от хилядите коментари, които се изсипаха по неин адрес.

Много от форумците, смятат че всичко е нагласено. Според интернет пространството, от предаването не са искали да спечели Метин, а малката певица си била платила първото място.  Други пък твърдят, че дори и да не е купена наградата, Кристина била обвързана  с договор с „Вирджиния рекърдс”. Хорската злоба никога няма да спре и каквото и да направи малкото момиченце, то ще си остане психически травмирано.

Майката на Криси е споделила, че дъщеря и заеква и не спира да плаче. Тя била в шок от

Метин беше сочен като победител в шоуто

това, което се случва. Момиченцето било изпаднало в депресия и дори близките му не могат да го успокоят. 12 годишната певица е в такава възраст, че разбира всичко, което се случва и не може да спре да се обвинява, но не знае за какво. Победителката от „България търси талант” преди известно време е разкарала пред медиите, че е на седмото небе, но както става в България – всяко чудо за три дни.

Хейтърите никога не спят и се чудят на кого да съсипят живота. До кога ще се излива толкова злоба и агресия към нашите звезди не се знае, но колкото и да се стремите към успех, винаги ще има кой да ви почерни живота.

Кристина отвя конкуренцията с ангелски глас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Криси не мога да разбера защо им се връзваш! Злобари и негодници дал Господ. За мен и многото твои почитатели, които уверявам те наистина са много ти и момиченцето от Варна бяхте номер едно и на светлинни години от Метин и компания. Към вас мога да прибавя само двете момичета които пяха народни песни. Това сте талантите на България и няма що да заекваш, а гордо вдигни глава и върви напред и не се обръщай назад. Пак ти казвам ти си номер едно. Сега те съветвам: преброй до десет, поеми си дълбоко въздух и кажи светът е прекрасен и той ще е прекрасен за теб и никога не унивай.

  2. Болните амбиции на родителите и или роднините са докарали момичето до това състояние.Сигурно и тя като е гледала финала е разбрала че не е за 3-ката….да не говорим за първо място,ПРОСТО ИСТИНАТА

  3. Ето защо децата не трябва да се подлагат на такива изживявания, но така се получава, като няма контрол и детето остана незащитено от медийните манипулации и хорската злоба. Безспорно е талантливо момичето, но не му беше там мястото. Кураж и стискаме палци да се оправи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *