Хана Монтана кръшка на годеника си Лиъм

0
Майли Сайръс
Хана Монтана и новата й дружка

Звездата от сериалите на „Disney channel“ Майли Сайръс уж е лудо влюбена в бъдещия си съпруг Лиъм Хемсуърт, а папараци я хванаха в съмнителна компания на друг мъж.

Майли е по известна сред аудиторията като Хана Монтана. Тя е любимката на всички малки момчета и момиченца. Връзката и с актьора Лиъм, обаче е под непрестанно напрежение. Двамата се разделят и събират доста често, като наскоро обявиха, че ще има сватба. Това може би е малко под въпрос, след като чаровната звезда беше заснета как „си приказва“ в басейна с друг мъж – Чейн Томас. Самата Майли е написала в Twitter, че въпросният приятел бил само за сладка приказка и разпускане след тежката работа. Какво обаче се разбира под „разпускане“ сами може да прецените. Колегите от kliuki.bg ни предоставиха снимки, на които ясно се вижда близкото „приятелство“ между двамата.  След като Хана Монтана и новата й дружка приключват с басейна, те се отправят към стаята в хотела, където може би са продължили да „разпускат“.

Хотелска стая
Приятелско "разпускане"

В последно време, годениците не прекарват много време заедно и може би това е причината, младата актьорка да си намери заместник на Лиъм. Майли  е само на 19 години, така че има още какво да иска от живота, като и сватбата е малко пресилена. Сега чаровният годеник на Хана Монтана ще трябва да се справи с конкуренцията на Чейн и да покаже колко я обича. Дали ще има наистина сватба, засега остава загадка.

Малката Хана Монтана се превърна в секс стръвница. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *