Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хакери разбиват профили на неверни съпруги срещу 50 лева!

Кандидат – рогоносци наемат спецове да разбият паролите на жената

Хакери

Хакери

Последната мода в българския интернет е да се наемат хакери, които срещу заплащане разбиват паролите на неверните половинки. Веднъж платили, ревнивците получават неповторимата възможност да надзърнат в личното пространство на своята дама и да я изловят дали кръшка.

Предлаганите услуги са с доста широк диапазон, но най – често жертва на брутална атака стават профилите във „Фейсбук”, „Скайп” и елетронните пощи. Тарифите стартират от 50 лева, но понякога могат да стигнат и до 500 лева. Всичко зависи от броя на посегателствата, времето за изпълнение и сложността на задачата.

Интернет е заплаха за малките

Интернет е заплаха за малките

За помощ към хакерите обаче се обръщат и притеснени родители, които имат съмнения за правилното развитие на своите деца. При малките е особено лесно да бъдат хванати в крачка, защото те доверчиво споделят почти всичките си мисли в интернет и вярват, че никой не може да разбере. Когато притеснените майки и татковци получат достъп до личните акаунти на наследниците, могат много лесно да разберат дали хлапаците не са тръгнали по лош път.

Също така, услугите за разбиване на пароли се използват и с цел защита на личните данни и неприкосновеност. Така например, мъж от столицата търси специалист да му помогне в установяването на IP адрес, от който в редица интернет сайтове за обяви са публикувани неверни данни за него и по този начин той става жертва на психически тормоз. Законите в България както обикновено не са съвършени и да се задействат съответните органи, на практика е почти невъзможно.

От своя страна доставчиците на различни интернет услуги също завишиха нивото на сигурност. Така например, в най – голямата социална мрежа въведоха изискване за валиден телефонен номер в случай на забравена парола. По този начин се гарантира, че единствено регистранта ще може да смени данните си, ако желае.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Хакери разбиват профили на неверни съпруги срещу 50 лева!

  1. xakeri.com Отговор

    20.08.2020 в 17:50

    Хакери разбиват профили на неверни съпрузи срещу 50 лева!

  2. Стела Отговор

    21.03.2022 в 18:08

    Свържете ме с такъв хакер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *