Хакер се изходи върху сайта на „Карфур“

1

Хакер със странно чувство за хумор буквално оака официалния сайт на веригата “Карфур”. На челната страница на веригата магазини се изтъпанчила гордо доста сочна снимка на прясно човешко л..но, в комбинация с известен фотос на феновете на ЦСКА, на който е издигнат плакат с текст „Умрете, говеда!“.

Освен главното меню, хакерът си е направил труда да прецака и цялото меню с оферти, каталози и новини и се създал там пълен хаос. Странното е, че големият разбирач и разбивач на сайтове е видимо неграмотен и е пляскал върху страниците извадки от чат в скайп, написани с невъзможен правопис, показващ, че комуникиращите си там са или хлапета, или пълни илитерати. На всичкото отгоре авторът на намирисващата хакерска атака се е подписал – Hacked by Radi OK (Хакнато от Radi OK).

От веригата били ошашавени, след като техен клиент им съобщил какво се мъдри на сайта им. Те веднага го затворили да трият пораженията. Ако е дете, то просто си е играело и не се е криело, коментират хора от бранша. То дори е оставило подписа си, гордо от свършената работа. Други обаче подозират, че мозъкът на атаката е друг, а малчуганът е само изпълнител или даже изобщо не е участвал. Веригите в България станаха прекалено много и нищо чудно да започнат да си правят кални номера не само като бламират промоциите си и прецакват другарчето, но и с истински мръсни атаки. Тази наистина доста намирисва, видно от плеснатата картинка, но и показва отношението на конкуренцията в България, която е всички друго, но не и лоялна. В момента РадиОК се издирва от спецполицаи и охраната на „Карфур“ най-малкото, за да бъде глобен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ke_sj_eqZao

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *