Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Хачо Бояджиев на 80: Искам да умра от инфаркт или инсулт!

Отиде си легендарния Хачо Бояджиев

Легендарният телевизионер  Хачо Бояджиев, който се спомина преди броени часове, приемаше смъртта по изключително  философски и спокоен начин.  Режисьорът, който само преди 3 месеца  отпразнува своя осемдесети юбилей не се страхуваше от непознатата гостенка смъртта, а дори копнееше за своята скорошна и близка среща с нея.

Хачо винаги гледаше с усмивка на живота

Хачо безспорно гледаше на кончината с онази лекота и виталност, присъща само на мъдреците и хората, които са успели да извървят своя жизнен път по начина, по който са желали и да извлекат от него с онзи причудлив и благ поглед всичко онова, което им е било нужно. Припомняме ви, че легендарният режисьор нямаше желание да вдига щур купон на 20 януари, за да отпразнува своя юбилей, но все пак с характерната си доброта  прие с усмивка жеста на своите дългогодишни колеги от БНТ, които му спретнаха заслужено тържество.

На своя рожден ден обаче Хачо  отстоя позицията си, че няма нужда от луд купон и констатира, че вече се е наживял и е готов да си отиде от този свят, постигнал всичко, що е желал. Присъстващи на партито с тъга в очите си спомнят, че на легендарния режисьор в един момент изненадващо му е прилошало и той на косъм се разминал с инфаркта. Но със завидно спокойствие заявил,  че иска да си отиде от този свят именно от инфаркт или инсулт. Днес желанието на Хачо Бояджиев се сбъдна поне от части. Той си  отиде от този свят не от инфаркт или инсулт,  а от белодробна емболия, но твърде скоро и бързо и  не бе в тежест нито на себе си, нито на своите близки, какъвто бе и неговия устрем.

Поклон пред светлата памет на легендарния човек и режисьор  Хачо Бояджиев!

Едно от най –  истинските и откровени интервюта на Хачо Бояджиев!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Хачо Бояджиев на 80: Искам да умра от инфаркт или инсулт!

  1. Геновева Отговор

    24.04.2012 в 1:14

    Ембулия?!?!Емболия е думичката,много,Ви моля!

  2. Надя Отговор

    24.04.2012 в 15:29

    Поклон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *