Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ха-ха-ха: ЧЕЗ спряха тока на Парламента!

Депутатите в шок заради спирането на тока

Спряха тока на Парламента

Спряха тока на Парламента

ЧЕЗ изпълниха заканата си да спират тока когато си поискат и сториха това дори в Народното събрание по време на разгорещените дебати за или против оставката на кабинета Борисов. В продължение на няколко секунди сградата остана без електричество и предизвика кратка суматоха, след като залата потъна в мрак. За щастие светлината се върна бързо, а по – късно естествено хвърлиха вината върху калпавата електрическа инсталация.

Най – интересно от всичко обаче е, че спирането на тока стана непосредствено, след като червеният депутат Антон Кутев обясни надълго и нашироко, че докато е бил в Надзорния съвет на кръвопийците от ЧЕЗ никога не е получавал подкупи и дори разкри каква е била неговата заплата.

Служители на ЧЕЗ рекетират

Служители на ЧЕЗ рекетират

В същото време стана ясно, че изявленията на Бойко Борисов за отнемане лиценза на ЧЕЗ са хвърлен прах в очите на хората. Представител на ДКЕВР заяви на пресконференция днес, че лицензът на ЕРП-то не е отнет както беше обещано и по всяка вероятност няма и да бъде. Наистина, стартирали са съответните процедури, които трябва да „убедят комисията”, че наистина има сериозни нарушения. Първото заседание е чак в средата на април.

Щом не сте разбрали за нарушенията досега господа политици и чиновници, никога няма да го направите. Защото на вас ви е по – добре да продавате България за жълти стотинки и да се криете като тлъсти мишки в топлите си кабинети.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *