Х фактор е на път да замести предаването „Гаф след гаф“

0

Алекс и МарияX Factor вече трябва да се приема като забавно и комично шоу, а не като музикално състезание. След като написахме – „Два концерта – две издънки“ , организаторите решиха да ни поднасят изненада след изненада, може би за да ни отвлекат вниманието от некдърното пеене на част от участниците. В петък отново водещите започнаха с гаф. Те отвориха уста да открият прекия ефир и си останаха така. Някой беше забравил да им включи ауто кю-то. Алекс Раева глуповато запита – какво става, а Мария Игнатова я сряза – ами какво да става – забравихме си сценария и хукна зад кулисите да търси папките с хартиения вариант. Тъкмо ги донесе задъхана и кю-то се включи. Малко по-късно след рекламите Алекс пак попита…ааааааа, ъъъъъъъ, в ефир ли сме или не сме?

Като се добавят и микрофоните, които не издават звук и недобре направената сцена, в която един от кандидатите се спъна, а на едно от момичетата му се заби токчето на обувката и то продължи да пее по чорапи, картинката става тъжна. Зрителите всеки път тръпнат ще могат ли водещите да обявят следващия изпълнител, ще му работи ли микрофона, ще се спъне ли на сцената, или ще устои на препятствията.

И докато от Х фактор се дънят като кифладжии, къщото правят и от „Музикална академия“. Иван и АндрейВодещите Иван и Андрей непрекъснато си забравят репликите, ръгат се с лакти, даже Иван стовари сценария на главата на Андрей в ефир, когато той зарави кой е следващият, който ще излезе на сцената. Стига бе, знаеш ли как ме заболя, изохка искрено Андрей, а Иван му предложи да го цунка по темето, за да му мине.

В Академията пък озвучаването е под всякаква критика и повече се чува гласът на бе вокалистите, отколкото на певците. Да не говорим за Кичка Бодурова, на която пък й пуснаха вокали от друга песен и настъпи невъобразима бъркотия. Тя нямаше никаква вина, разбира се, но този гаф я изпрати на елиминации, вместо да пратят на елиминации организаторите.

Така е, когато нещата се правят набързо и с малък екип. Зрителите нямат никакъв избор, освен да преглътнат гафовете и да се молят да чуят поне една песен докрай, без да се случи нещо непредвидено.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3cGRvwcDD1M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *