Гущеров измъкна Мария от порно скандал за 30 000 лева

0
Мария замесена в порно скандал
Мария замесена в порно скандал

Плати, за да не публикуват секс на живо с певицата

Милионерският син Християн Гущеров спаси благоверната си половинка Мария от опустошителен порно скандал. Преди дни стана ясно, че Отварачката и бившия й съпруг Митко Андонов са снимали горещи секс сцени по време на брачния си живот, които сега имало огромна вероятност да бъдат публикувани в интернет.

Мария
Мария

Според сведения от анонимни източници, Митко се ядосал заради невъзможността да вижда дъщеричката си Марая когато поиска, понеже Мария се правела на разсеяна и налагала запор на техните срещи. На няколко пъти нервите му не издържали заради затегнатия контрол и открито заплашил своята бивша, че ще пусне скандалните секс кадри в интернет.

На първо време Андонов заявил, че ако отношението й не се промени коренно в най – кратък срок, първо ще качи в социалните мрежи част от еротичните снимки на певицата, които пази в архива си. Някои от тях били доста повече от провокативни и я показвали в най – приятна за мъжкото око светлина. Ако и това не помогнело, тогава щял да гърми с големите бомби и да публикува секс видео с Мара Отварачката.

Мария споделила на сегашния си любовник Християн Гущеров за притесненията си и той взел решение да постъпи като истински мъж. Обадил се на Димитър и му отправил директна бизнес оферта – да разменят секс компроматите срещу подходяща сума. Андонов се показал сговорчив и в крайна сметка прибрал 30 000 лева. Според слуховете, самият той имал доста сериозни финансови проблеми, защото при раздялата тя изцедила напълно банковите му сметки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=YQ85x0FoeY8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *