Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Групова изневяра и див сек с ученички в „Къртицата”

След мъчения моделка призна за гнусна изневяра с женен мъж

Виктория Джумпарова

Ужасна драма връхлетя риалитито „Къртицата„, където моделката Виктория Джумпарова разкри за връзката си с женения бизнесмен Емил Русев.

Моделката влезе в предаването, защото много добре знаеше, че там вече е нейният бивш любовник и официалната му съпруга Христина. Преди да нахълта в Къщата, Вики безмилостно разкри купища пикантни тайни от личната си драма с него и уточни, че той още я обича и като истински нахалник я преследва до ден днешен.

„Много пъти ми е казвал, че го привличам сексуално, че съм му любимата жена и манекенка в живота. Тези двамата (съпрузите – б. а.) са ужасни хора, които в къщата на децата си правят суинг с когото им попадне, нямат капчица морал”, разкри Виктория.

Нейните думи бяха посрещнати на нож от Русев, който тъкмо се е събрал със съпругата си. Според него манекенката дълго време го е преследвала, а сега искала да развали семейството му. Според Русев Виктория е „гнила ябълка“ и се е опитвала да го прегази с колата си след като се разделили

Думите му обаче бяха тотално опровергани от друга известна моделка – водещата Венета Харизанова. Тя обясни, че отдълги години е близка с Джумпарова и може да потвърди колко дълго бизнесменът е преследвал приятелката й. Тя също така обясни, че участието на Виктория в риалитито е с цел да потърси реванш за миналите си отношения с Русев.

„С Емил се срещнахме в последните месеци 2002 г., но връзката ни започна година по – късно. Тогава бях още в училище. Един ден някой почука на вратата и при мен пристигна куриер, носеше кошница с червени рози и анонимна бележка от обожател. По – късно стана ясно, че това е именно от Русев. Тогава той бе на 28, а аз нямах и 18. Все пак беше честен и ми призна, че има бременна съпруга. Тя правила опит за самоубийство, загубили бебето във Франция. Предпочете нея пред мен и аз го отписах”, разказва как са ставали работите Джумпарова.

Тя започва връзка с него, когато още няма 18 г. Бизнесменът й предлага дори и брак. След организирана нарочна среща между Джумпарова, баща й, съпругата Христина и нейните родители заедно с Емил Русев всичко приключва. Мъжът не се отказва и продължава да я преследва.

„Нещата с тази не могат да приключат с години. Скоро седим на маса с жена ми, пристига тя, вади кутия, от нея – таралежче. Казва: „Това ми напомня много за теб!“ Все едно няма никого на масата. Женен си, минали са много години, увлякъл съм се и в един момент те хващат и казват – избирай. Естествено, избрах жена си“, споделя своята версия бизнесменът.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *