Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гриша Ганчев разкри: Ядем 20-годишни агнета за Великден!

ГришаБългарският бизнес вече е пред фалит. Цялата ни икономика е пред фалит, каза в свое интервю Гриша Ганчев.

Заложена е страшна бомба в пенсионната система. След пет до осем години държавата ще трябва да взима заеми, за да плаща пенсии. Работещите стават все по-малко. Младите напускат, защото няма работа. Новото правителство без значение какво ще е то, трябва да търси широка политическа подкрепа и план за възстановяване поне за 10 години, който да се спазва без значение кои ще са на власт.

Трябва да започнем да произвеждаме. Държавата ни е вече Капалъ чарши, само търгуваме. Ние сме и уникални разрушители. Защо разрушихме за 23 години всички наши предприятия? Материални активи за милиарди. Целта е да ни превърнат в консуматори. И политиците, и мафиотите и чуждите вериги.

Колко пъти се срещах с Дянков, колко писма му писах още от 2009 година. До НАП, до Цветанов, до Мирослав Найденов. Представихме им схеми как става контрабандата контрабанда и как се разбива нашето производство. месоСхемата е проста. Стоката като дойде в България от ЕС, митницата няма право да я проверява. Идва при фирма – майка, минава през фирми-бушони и отива в големите вериги. Там данъчните влизат, но веригите започват да се обръщат към посланиците си. Били чужди фирми. Имали инвестиции тук. И проверката свършва. Така се внасят стоки – контрабанда, не се плаща ДДС и фирмите – майки взимат огромни печалби. И докато пиша няколко години писма до Цветанов с имената и ЕГН-тата на контрабандистите, накрая ме арестуваха, по обвинение, че аз съм контрабандист. Но не това е въпросът. Флоров ме извика, поиска ми 500 хиляди лева гаранция и ме пусна. Но не е там въпросът. Въпросът е ще правим ли бизнес, или ще закрием всичко и ще се превърнем в консуматори на всякакви стоки – менте. От фирми, чието счетоводство е в багажника. И не плащат данъци.

В България има 230 хиляди чиновника при милион и 800 хиляди работещи. Това е парадокс. Парадокс е и че е изчезнал ток за 650 милиона евро. Даваме го уж назаем на комшиите, но те никога не ни го връщат. Веригите внесоха агнешкото за Великден от чужбина. Замразено от години. Телешкото също. А ние си изнасяме телетата в Албания. Не е ли парадокс? Аз си затворих всички заводи за захар. Колегите от бранша също. А магазините са пълни със захар. Вносна. Контрабандна. Ако не се намери човек да се жертва и да съкрати администрацията поне четири пъти и да направи граничен контрол, като в Румъния коя стока къде отива и отговаря ли на стандартите, в скоро време България ще фалира окончателно, прогнозира захарният бос.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Гриша Ганчев разкри: Ядем 20-годишни агнета за Великден!

  1. Дани Отговор

    28.04.2013 в 10:38

    Изроди! Изпотровиха ни!

  2. Шмайзер Отговор

    15.01.2016 в 4:31

    Смърт, смърт за стотиците изроди довели страната до това състояние

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *