Гриша Ганчев молил Маджо да го спасява

6
Младен Михалев - Маджо

Ловешкият бизнесмен Гриша Ганчев е провел тайна среща с основателя на бившата СИК Младен Михалев – Маджо, издадоха анонимни източници. Явката е била осъществена в един от офисите на Михалев в София, а Ганчев е искал от него да му помогне да спаси собствения си бизнес.

Преди няколко дни, Гриша Ганчев отправил молба към завърналия се от Швейцария Маджо, да му помогне да преодолее тежката криза в която изпадна, след като беше подгонен от властите по аферата с контрабандната захар.

Гриша Ганчев

Той изтъкнал, че ако не успее да изплува, ще бъде провален трудът му в последните двадесет години и на практика ще коства всичките му връзки с неговите партньори от България и чужбина.

Според версията на Ганчев, цялата МВР акция целяла само едно – да отнемат бизнеса от него и да го дадат на свои хора. Определени кръгове от властта просто искали да му откраднат силово търговията със захар, за да го бутнат в ръцете на свои хора.

Ганчев опитал да оцелее като заложи на търговията и производството на автомобили в Ловеч, но печалбите от продажбата на возилата съвсем не можела да се сравнява с тази от търговията с продукт от първа необходимост, като захарта.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Kht89d_pieE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *