Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Гражданска отговорност“ – измамата на века!

Гражданска отговорност„Да спрем да плащаме за „Гражданска отговорност”! Това е инициативата, под която се обединяват водещи неправителствени организации, които върло са решили да обявят война на една от „доказаните измами на века”.

В специален имейл те описват подробно проекта си и конкретни доказателства как продуктът, който държавата ни задължава да купуваме, е неефективен и е предназначен само за законен пладнешки обир на народа. „По официална статистика в процентно съотношение, недоволните потребители на „Гражданска отговорност” са близо до цифрата 99, а в останалите стойности са тези, които одобряват застраховката. Застраховки-измамаТези факти са красноречиви. Излиза, че сме задължени да купуваме нещо, което не върши никаква работа. Как бихте се почувствали, ако ви заставят да купувате храна, която не бихте сложили в устата си?”, пишат гневно инициаторите. Те са на мнение, че само с национално обединение под надслов „Не на измамата „Гражданска отговорност”, ръцете на държавата могат да се превият и тя да капитулира пред искането. В инициативата на будните граждани има доста логика, смятаме ние. Именно за това гласуваме с две ръце за каузата!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за „Гражданска отговорност“ – измамата на века!

  1. jordan Отговор

    03.07.2011 в 10:32

    правилно, но къде е обществото ?

  2. Румен Отговор

    24.07.2011 в 16:07

    Тази статия открива само края на покривалото,под което се крият мръсните мошеничества на онези,които се наричат „световен финансов елит“ и послушните им нашенски еничари,незнайно защо самоназовали се„политическа класа“.В цяла Европа хората безропотно са приели този диктат,който дори е установен със закони!Т.е.,държавата със своите репресивни институции (полиция,съд и др.) застава зад световните печатари на пари без покритие срещу собствения си народ.Време е да се събудим от хипнотичния сън, до който ни докараха приспивните песни на „царете юдейски на капитала“(Ботйов,ако някой се чуди откъде е цитатът!) и техните незаконни отрочета в лицето на всичките там Хелзинкски и др. родоотстъпнически комитети,платени от международния финансов престъпник Сорос-Шороши–Шварц!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *