Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Графа се изложи в леглото на Мария Илиева

Любовна драма почерни Влади Ампов и Мария Илиева

Графа и Мария Илиева

Графа и Мария Илиева

Звездният хит „Крадена любов” на Графа и Мария Илиева избухна с нова сила години, след като беше записан. Дълго време след официалната премиера на парчето стана ясно, че реализацията му е белязана от жестока любовна драма между двамата изпълнители, която оставя силен отпечатък върху по – нататъшното им творчество.

Хора от музикалния бизнес разкриват, че докато Графа и Мария Илиева репетират за записите на своя дует, между тях започват да прехвръкват искри от любов. Първоначално и двамата не искат да признаят, но в един момент се оказват безсилни пред желанието и се предават.

Графа и Мария Илиева

Графа и Мария Илиева

Кулминацията настъпва ден преди финала на снимките за видеоклипа към песента, когато напук на всичко и всички, Графа и Мария Илиева се усамотяват в мрачната гримьорна на студиото. Как са свършили работата не се знае със сигурност, но очевидци на горещата сцена са категорични, че са правили секс.

Когато излизат Графа и Мария Илиева изглеждат гузни и избягват да се гледат в очите. Минути след това певецът заявява, че повече не иска да има нищо общо със своята красива колежка. „Не мога да търпя повече. Аз съм възрастен човек, имам семейство и дете. А нашата любов няма да ни доведе до нищо хубаво, защото ще нараним хората до нас” – са думите, които Влади Ампов изрича на прощаване.

„Графа просто не искаше да поеме отговорност за още една душа. Страхуваше се, че сърцето на Мария Илиева ще бъде разбито и отговорността за това да е изцяло негова. Не искаше да нарани и съпругата си, която много обича. Въобще нямаше достатъчно смелост, за да се хвърли във връзката” – споделя човек, проследил събитията отблизо.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *