Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Говорителят на кръга “Монтерей” Виктор Вълков: Предлагаме Джеймс Пардю за премиер! ИНТЕРВЮ

Виктор Вълков

Виктор Вълков

Митичният кръг „Монтерей“, за който се говори, че задкулисно дърпа конците в държавата, вече обмисля варианти за нов премиер. Старейшините от известния в цяла България столичен ресторант са категорични, че кабинетът на Пламен Орешарски няма да изкара целия си мандат и ще падне догодина.

Джеймс Пардю

Джеймс Пардю

Пред журналисти говорителят на „Монтерей“ Виктор Вълков в типичния си ироничен стил разкри какви са намеренията на монтерейците и каква е следващата стъпка от плана им.

– Господин Вълков, как коментирате с приятелите си от „Монтерей“ снимките на Борисов с Маргина и Пашата, които показаха Николай Бареков и пресата?
– Снимки като снимки. Не мога да коментирам нищо. Не ни интересуват и не ни правят впечатление. Въобще не се занимаваме с Бареков и Борисов. По-интересно е какво се случва в държавата.

– А какво се случва? Говорите ли за предсрочни избори и за радикални политически промени?
– Както повечето хора, и ние смятаме, че ще се стигне до предсрочни избори, но през май следващата година, и мисля, че ще имаме нов премиер.

– Преди две години на президентските избори предложихте посланик Джеймс Уорлик за държавен глава, въпреки че е американец. Сега какво е решението ви за нов премиер?
– За нас е жалко, че г-н Джеймс Уорлик не е в България. Иначе щяхме с голямо удоволствие да издигнем кандидатурата му за министър-председател този път. Преди нямахме възможността да го направим, тъй като не е роден в България, което се изисква Конституцията за да заема този пост. Сега обаче той не идва въобще и не сме разговаряли с него за подобни бъдещи планове. Започнали сме вече да мислим за друг наш кандидат.

Ние имаме желанието да разговаряме с екс посланика на Щатите Джеймс Пардю (бившият-посланик отиде да подкрепи на крана ранобудните студенти – бел. ред). Надяваме се да ни отдели поне малко от времето си, а не да се занимава постоянно със своите студенти. Ако желае, може да вземе в екипа си и някои по-млади хора от окупаторите в Алма матер.

– Оправдавате ли протестите в страната и окупацията на Софийския университет?
– Протестите така или иначе няма да доведат до нищо тази година и се хаби само време и усилия. На студентите пък ще кажа да си налягат парцалите и да започват да учат. На тези студенти, които все още ги хранят мама и татко и не могат да живеят без тях. Правят разни окупации, а после се крият в аулата, понеже са всичко на всичко 20 души.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *