Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Говорещия папагал на Йорданка Христова онемя – с видео

папагал жакоИстинска драма споходи папагалът на естрадната легенда Йорданка Христова. Вече седем години домашният любимец отказва да говори. Симпатичното пернато изпаднало в депресия и замлъкнало след като починал съпругът на певицата Георги Стоичков, чийто глас птичето обожавало.
Отгоре на всичко, онемялата птица е насилствено принудена да участва заедно със стопанката си в новата реклама на мобилен оператор, посветена на интензивната мобилна комуникация.
В нея неостаряващата изпълнителка на темпераментни ритми стои в ретро кресло и разговаря по телефона. Папагалът, от който се очаква да има дар слово, е кацнал на масичката като статист.
Бъбривкото от вида Жако пристигнал у нас през 85-та година и тутакси огласил дома на звездата с шеговити реплики на тамошния език. Не минало много време – проговорил и български. Зевзекът много обичал да се задява с певицата. Поглеждал с едното око и

Йорданка Христова

Йорданка Христова

с особена интонация произнасял: Дааан-чееее…
Веднъж двамата близнаци от дуета „Лос Хемелос“ репетирали в хола на Йорданка Христова. На няколко пъти спирали да питат кой ги апострофира и не можели да повярват, че птицата говори тоолкова умно и на място. За да се убедят в интелигентността й, китаристите хвърлили инструментите и тръгнали да проверяват дали няма скрит човек в хола.
„Папагалите от тази порода живеят дълго. Той е на 35 години и е малко по-млад от децата ми. Много е свикнал с нас и е като част от семейството. Надявам се, че ще възвърне говора си някой ден. Може пък мъката му да отмине“, споделя Йорданка Христова.
Естрадната звезда често може да бъде забелязана на предпочитания от дипломатите пазар „Ситняково“ да му купува от любимите семки.
Не всички папагали Жако си падат по песните на Данчето Христова! Някои са луди фенове на рока! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *